Danijela Vranić se vraća na scenu

Izvor: Dzungla.org, 24.Avg.2012, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Vranić se vraća na scenu

Pevačica će večeras, prvi put posle više od dve godine, nastupiti na splavu „Dva galeba“

Pobedila bolest!
Danijela Vranić se posle više od dve godine odsustva vraća na scenu! Pevačica je uspela da pobedi bolest i, kako Kurir ekskluzivno saznaje, prvi put posle toliko vremena nastupiće večeras na novosadskom splavu „Dva galeba“.
Zanimljivo je da je kraljica splavova baš na ovom mestu i započela svoju karijeru! >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org <<
- Danijela se upravo odavde otisnula u pevačke vode, pa će valjda odatle i da joj sve krene nabolje! Ona se polako vraća u sedlo. Počela je da tezgari, ali zbog zdravstvenog stanja, koje još nije potpuno stabilizovano, zasad peva samo jednom nedeljno. U međuvremenu je prikupila nove pesme i otpevala ih u studiju. Preostalo je samo da se urade aranžmani. Ako sve bude kako treba, novi album biće gotov do Nove godine – otkriva izvor Kurira.
Kako saznajemo, Vranićeva se uhvatila u koštac i s viškom kilograma, koje je dobila usled jakih terapija. Pored toga što je korigovala ishranu, ona i redovno vežba, jer za promociju novog albuma želi da izgleda sjajno kao nekad.
Podsećanja radi, Danijeli je sve krenulo nizbrdo od sukoba s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, nakon čega je završila u bolnici. Čvrsto rešena da se vrati na pravi put, Vranićeva je pobedila bolest, posetila Ostrog i sad kreće u nove pobede.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.