Danas se slavi DAN LJUBAVNICA I ŠVALERA - Jana za ulogu preljubnice naplaćuje 35.000 evra nedeljno

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 10:03

Danas se slavi DAN LJUBAVNICA I ŠVALERA - Jana za ulogu preljubnice naplaćuje 35.000 evra nedeljno

Statistika pokazala zabrinjavajuće podatke.

Sutra je svetski dan ljubavi i sutra će mnogi slaviti Dan zaljubljenih, a da li ste znali da se danas takođe slavi. Danas je dan svih švalera i ljubavnica.

Dan uoči 14. februara u Americi i zemljama Zapadne Evrope, posebno u Velikoj Britaniji, obeležava se nezvanični dan ljubavnika.

Dan ljubavnice, kako piše britanski "San", odabran je kao dan za slavlje partnera koji iz raznoraznih razloga kriju svoju ljubav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Danas većina nevernih žena i muškaraca proslavljaju zabranjenu vezu ili s*ks-aferu, a sutra će imati reprizu proslave sa stalnim partnerima - piše "San".

Jedan sajt za sklapanje vanbračnih veza, nedavno je sproveo istraživanje koje je pokazalo da 52% brakolomnika svoju tajnu vezu proslavlja 13. februara.

Pokloni koji se tada razmenjuju mnogo su smeliji i bezobrazniji nego oni koji su rezervisani za stalne partnere.

- Ljubavnici su dosta opušteniji, pa zato biraju i malo bezobraznije poklone, dok stalni partneri igraju na sigurnu kartu - kažu bračni terapeuti.

Zanimljivo je da je 5% ispitanika izjavilo da će Dan zaljubljenih slaviti sa svojom tajnom ljubavi sutradan posle praznika, a čak 12% preljubnika je izjavilo da će biti sa ljubavnicom ili ljubavnikom baš na Dan zaljubljenih.

A post shared by Yana (@yana.orfeeeva)

Ukrajinska manekenka Jana Orfejeva navodno zarađuje oko 35. 000 evra nedeljno kao ljubavnica saudijskog princa, piše "Dejli star". Mlada lepotica već godinama živi na visokoj nozi, a multimilioner joj na račun uplaćuje pet hiljada evra dnevno, šalje je na luksuzna putovanja i poklanja joj automobile. Jana taj novac ulaže u nekretnine i već je kupila stanove u Kijevu i Moskvi. Ova mlada manekenka je prava senzacija na Instagramu. Prati je više od 190. 000 ljudi, a ona svakodnevno obožavaocima pokazuje detalje svog života. Inače, prijatelji atraktivnu Ukrajinku opisuju kao dobru i lepu, ali i razmaženu. Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Srbija Danas/strani mediji/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.