Danas je smatraju ženom od stila, a ove fotografije iz prošlosti bi rado spalila

Izvor: Press, 26.Maj.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je smatraju ženom od stila, a ove fotografije iz prošlosti bi rado spalila

Glumica Džesika Bil je danas modni uzor ženama širom sveta, a nekada je njen izgled bio mnogo drugačiji...
foto: superzena.b92.net
Američka glumica i supruga Džastina Timberlejka, Džesika Bil, u poslednjih nekoliko godina zahvaljujuči odličnom stilu utemeljila je sebi titulu modne ikone. 

U prilog tome govore fotografije sa najvažnijih događaja u Holivudu, na kome lepa brineta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << blista u toaletama slavnih dizajnera.

 
Jednako dobro izgleda kada se pojavi na ulicama metropola, a tada nas zavodi kul i ležernim stilom, koji uvek poseduje dozu ličnog pečata.

 
Ipak ne tako davno, Džesika je prošetala veoma elegantnim crvenim tepihom, a to se ne može isto reći i za njenu odevnu kombinaciju. 

Glumica je tada nosila dosta kraću frizuru, kao i opušten stil koji se sastoji iz farmerica dubokog struka i pamučne top majice koja je otkrila ružne tragove od bretela, koje su ostale kao posledica sunčanja.

 
Džesika je sama istakla da je stid ovog izdanja, ali je svakako objavila fotografiju kojom je prisetila svoje obožavaoce na modnu katastrofu. 

Mnoge je nasmejala, dok su je drugi jedva prepoznali, ali su se svi na kraju složili da je njena prirodna lepota ipak najbitnija.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.