„Dan sa Natalijom“ još bolji od septembra

Izvor: S media, 12.Avg.2010, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Dan sa Natalijom“ još bolji od septembra

Istraživanje agencije Stratedžik marketing iz maja 2010. godine potvrdilo je još jednom da je Radio S ubedljivo najslušanija radio stanica u Srbiji. Najslušanija emisija Radija S je „Dan sa Natalijom“, Natalije Milosavljević, voditeljke prepoznatljivog glasa i šarma koji je za skalu našeg radija vezao preko 600 hiljada slušalaca samo u jednom satu.

Natalija Milosavljević je rođendan emisije „Dan sa Natalijom“ proslavila prolećnom žurkom, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << već početkom leta slavila i rezultate slušanosti.

Ovaj „teret“ nameće joj obavezu, da posle letnjeg odmora, od septembra, krene u novo osvajanje medijskog prostora i srca slušalaca.

-Pokazalo se da je upravo ovaj dnevni show, „ Dan sa Natalijm“, satkan od kratke priče uz obavezan duhoviti komentar na sve što nas okružuje – i dalje najslušaniji u Srbiji! Pažljivo birana muzika koju Srbija prepoznaje na prvu i svakodnevni izveštaji, komentari, intervjui i gosti čine da nas sluša preko 600 hiljada slušalaca u samo jednom satu. Zato imam obavezu da u novoj sezoni, od septembra, slušaocima pružim nešto novo, ali provereno dobro, kaže za S media portal Natalija Milosavljević.

Istraživanja su pokazala da je program Radija S ponovo najslušaniji u Srbiji a posebno u trenucima kada se emituje „Dan sa Natalijom“.

-Nije to ništa novo, ali te svaka nova istraživanja, pogotovo ako su sa dobrim rezultatima, obraduju! Interesantno je i to da, kada je slušanost Radija S u pitanju, konkurencija pa i drugi mediji ćute o tome koliko smo slušani. Iako smo elektronski mediji nailazimo na zid ćutanja, da ne kažem medijski mrak, kada su naši rezultati u pitanju. Kao da nas se plaše. Nije mala stvar kada „na papiru“ imaš da te sluša duplo veći auditorijum nego tvoju konkurenciju, kada te u Srbiji sluša šesto hiljada slušalaca u svakom satu. Moram da kažem da moja emisija jeste u prajm tajmu i da nas sluša preko 600 hiljada slušalaca, ali moram da pomenem i svoje kolege. Naime, Radio S je, kao radio stanica, postigao takvu popularnst kakvu niko nije mogao da zamisli. Svaki termin je najslušaniji, od jutarnjeg programa Darka i Marka do večernjih sati. Tako je i sa emisijom „Dan sa Natalijom“.

Da li to znači da već planiraš nove rubrike u novoj sezoni?

-Naravno! Glavna novina je da će „Dan sa Natalijm“ trajati od 9 do 13, umesto 14 časova. Razlog tome je i nova programska šema. A to znači da spremamo veliko iznenađenje za termin od 13 do 16 časova. Neću da otkrijem sve, ali imaćemo i jedan veliki transfer na Radiju S. Priznaćete, dugo se nije pričalo o tome, posebno ne kada je radio u pitanju. Ali budite strpljivi i slušajte Radio S. Videćete, privućićemo TV likove na radio. Što se tiče emisije „Dan sa Natalijomom“, urednici i ja već imamo plan da od jeseni počnemo sa nekim novim rubrikama i da maksimalno uložimo u „Dan sa Natalijom“. Uz pomoć saradnika obrađivaćemo mnogo više tema nego do sada.

I sama kažeš da istraživanje obavezuje. Šta to konkretno znači?

-Istraživanje je pokazalo da Radio S i emisiju „Dan sa Natalijom“ slušaju i pekari i lekari, i muškarci i žene, i mladi i stari. Zna se da svi oni imaju različita interesovanja, da žele da čuju različite stvari, ali da žele da ostanu na skali koja im sve to pruža uz dobru muziku. To praktično znači, da ću i ja morati više da se potrudim kako bi im sve te informacije pružila.

Kako? Da li to znači više priče a manje muzike?

-Nikako. To neće biti ta novina. Poznato je da je Radio S prepoznatljiv po muzici i vestima i gostima iz sveta muzike. Od septembra ćemo se baviti svim zanimljivim ljudima iz drugih sfera društva. Radićemo na autorstvu, ličnom pečatu, humoru, zabavi i komici. Rasteretićemo ljude teške priče i stvari koje ih zamaraju.

Kako ćete birati teme. Više za žene ili za muškarce?

-Nismo seksisti. Verujem da ono što vole žene, žele da čuju i muškarci i obrnuto. Nikada se nismo vodili time šta je za ženske, a šta za muške uši. Nama su svi jednaki, jednako dragi i pštovani slušaci. Znamo da nas zato i vole.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.