Dame spremite se: Popusti za 8. mart!

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2012, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dame spremite se: Popusti za 8. mart!

Drage dame, 8. mart je danas a portal Nadlanu.com je za vas spremio mnoga iznenađenja i popuste! Poklonite sebi ovaj dan i provedite ga baš kako želite, a mi vam u tome pomažemo.

Krenula je nova rubrika Popusti Nadlanu!Na ovim stranicama možeš da pronađeš kupone za ekskluzivne popuste u prodavnicama, buticima, šoping centrima, restoranima, kafićima, welness i spa centrima, privatnim ordinacijama itd.Popusti Nadlanu daju ti mogućnost da na jednostavan i zabavan način planiraš svoju kupovinu, uštediš tačno tamo gde želiš i koliko želiš, da postaneš deo kluba koji smo brižljivo dizajnirali u saradnji sa našim partnerima!Evo iznenađenja za dame:Svim damama za 8. mart Lago di Spa poklanja tretman od 40 minuta – U slanoj pećini sa haloterapijom. Opusti se, uživaj u sobi koja ima neverovatno blagotvorno dejstvo.Spa Centar "Lago di Spa" u svojoj ponudi ima preko 150 različitih vrsta tretmana, a slana pećina sa haloterapijom se izdvaja kao jedan od najtraženijih. Zašto ne bi poklonila sebi jedno jeftino putovanje? Klub Satelit daje 50% popusta na noćenja od ponedeljka do četvrtka u periodu od 15. marta do 20. juna (bez Uskrska i 1. maja). Ova ponuda se ne odnosi na akcije i pakete. Sve informacije možete da pronađete na www.satelit.rs.Ništa bolje nego častiti sebe jednim dobrim obrokom! Picerija Atos (Surčinski put bb) ima specijalnu ponudu za 8. mart! Preko portala Nadlanu dame imaju pravo na 40% popusta za obroke, ukoliko donesu naš kupon. Neka taj dan bude povod da se središ od glave do pete! Zablistaj za kratko vreme, a plati što manje! Kako? Nactive centar Vila (Savska 5/5) daje popust na paket: pedikir, trajni french, masaža lica sa maskom i GRATIS oblikovanje obrva. Dame umesto 2500 plaćaju 1690 dinara. Više informacija na www.nactivecentar.com.Pratite Nadlanu.com, i informacije o popustima za 8. mart!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.