Dala Maci

Izvor: Kurir, 26.Mar.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dala Maci

Ostalo je manje od dve nedelje do kraja trećeg serijala "Velikog Brata" sa poznatima, a atmosfera u kući se tek zagreva. Tome svakako doprinose Dragan Marinković, poznatiji kao Maca, i Tijana Stajšić, koji će, ako je suditi po poslednjim dešavanjima, posle izlaska iz kuće ostati zajedno. Maca i Tijana su, naime, postali bliski samo nekoliko dana po ulasku u kuću VB, a kako vreme prolazi, i ovo dvoje su sve intimniji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sani: Maca se igra sa Tijanom

Izvor: Opera-17.com, 14.Apr.2009, 18:44

Sandra Drašković provela je dve nedelje u kući Velikog Brata, i prilikom javnih nominacija, gledaoci su je izbacili iz kuće. U prvom intervjuu po izlasku iz kuće koji je dala dnevnom listu..

Nastavak na Opera-17.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.