Izvor: Mondo, 07.Sep.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dajte joj moj broj"

Glumac o traču da je ponovo smuvao Šarliz Teron

Pre nekoliko meseci svet je obišla vest da je oskarovka Šarliz Teron (42) ponovo smuvala "Tarzana" Aleksandera Skašgoda (41).

Par nije želeo da komentariše da li je ili nije obnovio romansu koju su prekinuli pre šest godina, ali je Skašgod rekao reč-dve na tu temu.

Šarliz: Nisam imala pametnijeg posla, pa sam otišla u Holivud

"Ne tiče me se. Ljudi mogu da misle šta god žele", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao je glumac magazinu "WSJ".

"Nemoguće je živeti u vakuumu - često mi prilaze prijatelji i kažu mi: 'Čuo sam da si u vezi s tom i tom' i ja im kažem 'da, bio sam', a nekad mi se dogodi i da nisam ni upoznao osobu s kojom me spajaju. Tada im kažem 'dajte joj moj broj'".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.