Da završiš srednju! (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Sep.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da završiš srednju! (FOTO)

Popularna pevačica danas slavi rođendan - puno zdravlja, sreće i jedna diploma!

Pevačica Aleksandra Prijović godinama unazad puni naslovne strane domaće štampe - bilo da su u pitanju milionski pregledi na YouTube-u, silikonska operacija ili veza s Breninim sinom, Aleksandra Prijović je uvek u centru pažnje.

Nakon što je počela vezu s Filipom Živojinovićem mediji su samo želeli da saznaju kada će venčanje - kada su to obavili - kada će beba, kada su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i za to pobrinuli - mir i tišina!

Ipak, na današnji dan, Aleksandrin rođendan, spomenućemo par zanimljivosti o njoj:

Aleksandra je počela da peva kada je imala 13 godina. S trinaest godina je već snimila dve pesme, s 14 i 15 nastupala na svadbama, a onda se u 18. prijavila na takmičenje Zvezde Granda. Mnogi bi ovde i stali jer znate i sami - ostalo je istorija.

Pesme, spotovi, uvećanje grudi koje nije prošlo nezapaženo... veza s Filipom i venčanje na kojem su kumovi bili gospodin i gospođa Teodosić...

S 23 godine, Aleksandra je uradila sve. Osim jedne stvari - nije završila srednju školu!

Pevačica je u jednom intervjuu otkrila da nije završila srednju školu, ali da će je završiti vanredno. Pošto sve ima - mi joj želimo i diplomu!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.