Da skloniš tvoje smrdljake! Miljana BESNA KAO RIS zbog Zoline nemarnosti i nehigijene, PA MU ODMAH NAREDILA OVO!

Izvor: Press, 20.Nov.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da skloniš tvoje smrdljake! Miljana BESNA KAO RIS zbog Zoline nemarnosti i nehigijene, PA MU ODMAH NAREDILA OVO!

Zadrugarka Miljana Kulić stvorila je uzbunu kada je shvatila da je rehabilitacija, u kojoj oni borave i upražnjavaju seks, zapravo u katastrofalnom stanju, a tome svedoče razbacane stvari, pepeljara prepuna pikavaca i krevet koji je ostao nenamešten otkad su se probudili.
Foto:pink
Ona je burno odreagovala zbog toga, pa je odmah naredila da složi svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stvari i počisti svaki ćošak ukoliko misli da nastavi da provodi vreme sa njom.
Foto: TV Pink Printscreen

Miljana mu je očitala lekciju, a onda mu zapovedila da svoje nošene stvari pripremi za pranje, vidno besna što Zola ne vodi računa o higijeni, kao što su ostali zadrugari i komentarisali.
Izvoli da sređuješ, ovo je sve razbacano, izvoli! Ove tvoje smrdljake, sve da skloniš, smrdljive čarape. Ovo nije za pranje? Šta je ovo smrdljivo? - pitala je Miljana. Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj to prati sad, ne smrdi još... - rekao je Zola. Detaljno pogledajte u nastavku.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.