Da li te voli i vredi truda – muškarac ovako pokazuje ljubav

Izvor: 011vodič.com, 14.Apr.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li te voli i vredi truda – muškarac ovako pokazuje ljubav

Ako tvog dragog prepoznaš u više od pola teksta, onda on vredi truda.

Pokazuje koliko mu je stalo do tebe
“Volim te”, “Ljubim te”… samo su reči. To znaš i sama. Mnogo je važnije ono što on radi za tebe i vašu vezu. Da li se pored njega osećaš voljeno, poželjno, bezbrižno? I pored ledenog “ćutologa” se uživa, ako “ćuti i radi”.
Podržava te
Bez obzira na to da li je reč o promeni fruzure, radnog mesta, vraćanja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na fakultet posle 20 godina… on je uz tebe i daje ti vetar u leđa. Muškarac koji te voli nikada te neće obeshrabriti. On će biti pored tebe na svakom koraku tvog novog puta, navijaće za tebe, biće ti uteha ako, ipak, ne uspeš.
Inspiriše te
On je tvoj pogon, tvoja krila, budi tvoje ambicije, skrivene talente, neostvarene strasti…
Veruješ mu
Bez obzira na to da li se radi o muško-ženskim odnosima, ili veruješ da će se pridržavati vaših planova i dogovora, poštuj osobu koja se potrudila da stekne tvoje poverenje jer je to kamen temeljac svake uspešne veze.
Osećaš se poželjno
Pored njega se osećaš kao najlepša žena na svetu, čak i kada nabaciš koji kilogram, nisi bila kod frizera sto godina… On će ti dati kompliment uz prvu jutarnju kafu koju piješ neočešljana u krevetu, kao i kada ga zaseniš svojom novom haljinom u koju si se uvukla za večernji provod.
Osećaš se bezbedno
U njegovom zagrljaju se osećaš kao pod planinom, ne zato što su ruke tvog muškarca snažne i mišićave, niti zato što on ima novac koji rešava sve probleme, već zato što znaš da želi i ume te zaštiti bez mišića i novčanika.
Radi male stvari
Ovde ne mislimo na kupovinu poklona u vidu prstenja i ostalog nakita, već na druge “sitnice”: trknuće da prošeta tvog psa, kupi karte za koncert, preparkira tvoj automobil, opere sudove posle ručka… I, da, neće gunđati dok to radi!

#Mondo
The post Da li te voli i vredi truda – muškarac ovako pokazuje ljubav appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.