Da li je realno? POLICIJA u potrazi za mladićem koji je IZGUBIO VERENIČKI PRSTEN u kanalizaciji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je realno? POLICIJA u potrazi za mladićem koji je IZGUBIO VERENIČKI PRSTEN u kanalizaciji!

Emotivna ljubavna priča zapalila je svet.

Njujorška policija u subotu je tragala za nesretnim muškarcem kojem je tokom prosidbe devojke na Tajms Skveru pao verenički prsten kroz rešetke odvoda.

Na video snimku koji je njujorška policija objavila na društvenim mrežama vidi se kako je muškarcu prsten ispao, legao je na pločnik tog popularnog turističkog odredišta i gleda kroz rešetke dok njegova partnerka sve prati zabrinutim pogledom.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rekla je 'da', ali on je bio toliko uzbuđen da mu je prsten pao kroz rešetke -napisala je policija na Tviteru.

- Pripadnici naših specijalnih snaga spasili su ga i želeli bi da vrate prsten sretnom paru. Hoćete nam pomoći da ih pronađemo?.

Više od 350.000 ljudi svakodnevno poseti trg u središtu Manhetna, poznat kao "stecište sveta".

#NewYorkPolice Is Looking for Couple Who Lost Engagement Ring During Proposal at Times Square (Watch Video) https://t.co/CR2q1gvQYw

— LatestLY (@latestly) December 2, 2018

Man attempting to propose drops engagement in grate, NYPD recovers ring but now searching for couple

The New York Police Department has... https://t.co/NzRofYukws

— Global News Archive (@immitateNews) December 2, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.