Da li je neko STVARNO istetovirao Bobana Piromana?

Izvor: Mondo, 22.Jan.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je neko STVARNO istetovirao Bobana Piromana?

Neobični apel pevača na društvenim mrežama - traži čoveka koji ima tetovažu njegovog imena!

Boban Rajović, poznatiji kao Boban Piroman, objavio je na Facebooku poduži post u kojem traži čoveka za kog misli da ima tetovažu njegovog imena.

"Pre petnaestak godina, vozio sam taksi u Kopenhagenu i povezao jednog Antu. Rekao sam mu da se, pored taksiranja, bavim pevanjem, i otpevao mu 'A i ti me izneveri'. On mi je rekao da se držim vožnje, jer se od pevanje neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 'leba najesti. Bio je toliko siguran u svoje reči, da je rekao da će istetovirati moje ime na ruci, ili čak čelu, ako ja ikad uspem da napravim karijeru", napisao je on.

"Rekao sam mu da ću jednog dana raditi velike koncerte širom regiona, a pošto trenutno spremam nastupe u Splitu i Zagrebu, ovom prilikom pozivam Antu da se javi i pokaže tetovaže", napisao je pevač i dodao da Antu "i njegove prijatelje" čekaju besplatne karte za njegove koncerte, ukoliko je ispunio obećanje.

Pa, ako znate nekoga ko ima Bobana Piromana na ruci ili licu, javite pevaču...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.