Da li bi i vas prevario?

Izvor: Mondo, 13.Mar.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li bi i vas prevario?

Ovaj čovek je pljunuti "Alan" iz serijala "Mamurluk". I na taj način odlično zarađuje za život.

MikeTyson and The Police in front of Caesars Palace.

A photo posted by Thaddeus Kalinoski (@zachonthevegasstrip) on Jan 23, 2015 at 9:54pm PST

Tadeuš Kalinoski (38) je posle razvoda pao u depresiju, ugojio se, zapustio, brada mu je narasla... Tek jednog dana pogledao se u ogledelu i imao je šta da vidi!

On sada zarađuje prilično dobro (bar 250.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dolara godišnje), a sve zato što neverovatno liči na glumca Zeka Galifijanakisa, koji se proslavio ulogom Alana iz filmskog serijala "Mamurluk".

Brada, naočari za sunce, beba u nosiljci, limenka piva... To je Tadeušov recept za dobru zaradu. Naime, on se pretvorio u "Alana" i naplaćuje 1.000 dolara da bi došao na neku zabavu kao lik iz filma.

Ovaj nekadašnji menadžer restorana u Filadelfiji toliko podseća na Alana (Zeka Galifijanakisa) da je čak dobio i posao dublera u trećem delu filma "Mamurluk"!

"To što sam postao Alan mi je promenilo život iz korena. Sada živim u Las Vegasu, idem sa žurke na žurku i svi hoće sa mnom da se slikaju. I uz to - sve to dobro naplaćujem", kaže 38-godišnji Tadeuš.



Svoj novi život počeo je jednog vikenda u Vegasu kada su mu dali 100 dolara da se počasti pivom. Jer, ta ekipa momaka je u njemu prepoznala Alana iz filma i družila se sa njim.

"Od tada svakog dana živim kao u filmu 'Mamurluk'. Dešavaju mi se neke zgode i nezgode, baš kao što ih ima u filmu", priča on.

Grab his DICK! Junior

A video posted by Thaddeus Kalinoski (@zachonthevegasstrip) on Feb 6, 2015 at 10:31pm PST

Život mu je dao drugu šansu. Nakon što je napustio svoj prethodni posao, a potom se razveo, činilo mu se da je dotakao dno. Bio je na ivici. Ali, u čudnom obrtu kakav sam život može da režira, otvorio je potpuno novu stranicu.

Us Pennsylvanian Boys Don't Play

A photo posted by Thaddeus Kalinoski (@zachonthevegasstrip) on Dec 4, 2014 at 7:22pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.