Izvor: Blic, 04.Avg.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da joj uvek bude blizu: Selin Dion posvećuje tetovažu pokojnom suprugu

Selin Dion odlučila je da se tetovira, a telo će ukrasiti crtežom koji će biti znak sećanja na njenog pokojnog supruga Renea, koji je preminuo početkom ove godine.

Pevačica je u intervjuu za "Vog" otkrila da ne može da podnese gubitak supruga, te da je smislila način da uvek bude uz nju.

- Želim da imam trajnu uspomenu na deo života koji sam provela sa Reneom. Volela bih da istetoviram njegove otkucaje srca. Tako ću ih, na neki način, osetiti do kraja života - rekla je Selin.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pevačica posvetila tetovažu pokojnom suprugu! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Avg.2016, 09:58

Pevačica Selin Dion odlučila je da uradi tetovažu koja će je podsećati na njenog preminulog supruga Renea...Suprug pevačice Selin Dion preminuo je početkom godine, nakon borbe sa rakom grla, a njoj je to jako teško palo. Zato je rešila da uradi tetovažu koju će posvetiti njemu i na taj način...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.