Izvor: Blic, 11.Jan.2020, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠICA OTVORILA DUŠU NAKON ŠTO JE ODJEKNULA VEST O RASKIDU SA BIZNISMENOM "Bila sam previše otvorena kad su emocije u pitanju"

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno se našla u centru pažnje javnosti, kada je odjeknula vest o raskidu sa biznismenom Nikolom Konstantinovićem, te njegovom približavanju pevačici Sandri Valterović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dušica Jakovljević nakon raskida: Bila sam previše otvorena kad su emocije u pitanju

Izvor: Story, 11.Jan.2020

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno se našla u centru pažnje javnosti nakon što je njen do skoro izabranik biznismen Nikola Konstantinović postavio fotografije sa pevačicom Sandrom Valterović i tako svima stavio do znanja da su oni voditeljka raskinuli. Nakon ovoga sada se i Dušica oglasila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.