DS u Krunskoj izdaje višak prostorija studentima

Izvor: Njuz.net, 05.Feb.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS u Krunskoj izdaje višak prostorija studentima

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeIz DS-a ka prednost za studente navode blizinu brojnih fakulteta

BEOGRAD, 5. februar 2014, (Njuz) – Demokratska stranka odlučila je da višak prostorija, koji se u poslednjih nekoliko meseci pojavio u sedištu te stranke u Krunskoj ulici, izda u najam studentima po vrlo popularnim cenama.
DS je oglasila za izdavanje nekoliko soba u rasponu od 9 do 20 kvadrata, kao i dva veća prostora od 90 kvadrata.
- Sobe su lepo osvetljene i renovirane, režije su uključene u >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << cenu, a postoji i zaseban ulaz, tako da članove stranke nećete ni viđati. Svaki prostor ima zaseban telefon, priključak za internet, kablovsku televiziju i zaseban kanal na kojem 24 sata možete gledati prenose reprize zasedanja Glavnog odbora DS-a potpuno besplatno – navedeno je u oglasu.
Demokratska stranka u oglasu kaže da prednost imaju studenti nepušači, a kao pogodnost navode blizinu velikog broja fakulteta.
- Na nekoliko minuta hoda od Krunske nalaze se Pravni fakultet i grupa tehničkih fakulteta, kao i menza u “Loli”. Osim toga, u komšiluku se nalazi Studentska poliklinika, trg Slavija i veći broj parkova u kojima studenti mogu da uče, bave se fizičkim aktivnostima organizuju sedeljke i sastanke ili piju pivo iz dvolitarki, ali samo pre 22 sata – kažu demokrate.
Sve sobe i stanovi su kompletno opremljeni najsavremenijim nameštajem i propagandnim sadržajima Demokratske stranke.
- Studenti koji odluče da potpišu pristupnicu Demokratskoj stranci dobiće popust na stanarinu, autogram Dragana Đilasa i mogućnost korišćenja službenih limuzika i vozača DS-a – kaže se u ovoj primamljivoj ponudi.
Iz Demokratske stranke takođe poručuju da bi uskoro moglo da bude oslobođeno još nekretnina za izdavanje u njihovoj zgradi u Krunskoj, čim Jelena Trivan i Slobodan Homen isele svoje stvari.
Nenad Milosavljević
Voja Stevanović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.