DRŽAVNI SLUŽBENIK: Gledaćemo u sledećoj epizodi (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Maj.2019, 05:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRŽAVNI SLUŽBENIK: Gledaćemo u sledećoj epizodi (VIDEO)

Hit serija SuperStarTV kanala ulazi u završnicu, evo šta će se dogoditi u 11. epizodi!

Lazara je izdala Ana i odrekla ga se Služba. Ditrih je teško ranjen i jedan islamista je u bekstvu, sa svim što mu je potrebno da izvrši napad u Beogradu.

Ana iz "Državnog službenika" za MONDO!

Pred našim junakom je noć koju odlučuje da provede kod jedine osobe koja ga nije izdala. Sutradan, on nastavlja poteru za islamistom i shvata da ovaj priprema monstruozan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napad na dečjem vašaru koji otvara američki ambasador. Na dečjem vašaru kome se već neko vreme raduje Lazarov sin Milutin.

Lazar je sam, suočen sa protivnikom koga ne može da pobedi bez nečije pomoći.

Pogledajte trejler!



Izvor: YouTube/mts Tvoj svet

Najnoviju epizodu serije "Državni službenik" premijerno možete pogledati nedeljom od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije, a reprizno subotom u istom terminu na televiziji Pink. SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.