DRŽAVNI SLUŽBENIK: Gledaćemo u šestoj epizodi! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Apr.2019, 05:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRŽAVNI SLUŽBENIK: Gledaćemo u šestoj epizodi! (VIDEO)

Pogledajte trejler nove epizode hit trilera!

Nova, šesta epizoda serije "Državni službenik" na programu je u nedelju, 21. aprila, evo šta ćemo gledati!

Posle krvavog neuspeha u inicijalnim koracima akcije ubacivanja u sandžačke islamističke krugove, Lazar je pred suspenzijom.

MONDO na setu sa agentom Lazarom (FOTO, VIDEO)

Ipak, uspeva da se izbori da ostane na zadatku kako bi se lično infiltrirao u islamističku mrežu preko novopazarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << juvelira Hameda.

Da li je Bakrač dobar izbor za drugog čoveka službe? (FOTO, VIDEO)

Kada uspostavi kontakt sa juvelirom preko Službinog doušnika iz sveta podzemlja, Lazar ni ne sluti sa kakvim čovekom ima posla. Hamed je razvratni ljubitelj žena, poroka i turbo folka ali je isto tako lukav pregovarač kakvog Lazar nije očekivao.

"Najkvalitetniji ljudi brane državu" (FOTO, VIDEO)

Pogledajte!



Izvor: YouTube/mts Tvoj svet

Seriju "Državni službenik" gledajte nedeljom u 21 čas na kanalu SuperStar TV, jednom od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat. Subotom je repriza na Pinku, u istom terminu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.