Izvor: Press, 05.Nov.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U PONOĆ: Darko Lazić HITNO OPERISAN zbog unutrašnjeg krvarenja, NIJE MOGAO DA DIŠE!

Lazić se požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu
Darko Lazić sinoć je hitno operisan zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja koje mu je otežavalo disanje, piše "Blic".
Nova drama u zemunskoj bolnici počela je u nedelju u sumrak.


Lazić se požalio da ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost. Porodica je obaveštena da operacija mora hitno da se obavi, piše Blic.

 


Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz pluća su izvučene dve litre krvi!
Zdravstveno stanje Darka Lazića je sada poboljšano, a lekari su celu noć pratili stanje pluća. Kako “Blic” saznaje, danas u prepodnevnim satima hirurzi će doneti odluku da li je potrebna još jedna punkcija.
Darko Lazić je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Lazić bi sutradan trebalo da bude podvrnut operaciji kuka i butne kosti, koje su u nesreći pretrpele izuzetno teške povrede.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Lazić sinoć hitno operisan

Izvor: Tracara.com, 05.Nov.2018

Pevač Darko Lazić hitno je operisan sinoć zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja koje mu je otežavalo disanje. Lazić se požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.