DRAGOJEVIĆI POBEGLI NA OVO MESTO da se sačuvaju od KORONE! Po ceo dan se snimaju, SKORO NIKOGA NE PUŠTAJU U KUĆU, osim…

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:52

DRAGOJEVIĆI POBEGLI NA OVO MESTO da se sačuvaju od KORONE! Po ceo dan se snimaju, SKORO NIKOGA NE PUŠTAJU U KUĆU, osim…

Dalila Dragojević otkrila je gde se nalaze ona i suprug Dejan dok traje vanredno stanje.
– Mi smo na selu, nemamo problema osim kada moramo da se spustimo do grada. Tada nosimo maske i rukavice, ali sad nam je dobro – rekla je Dalila.
– Lepo je kada imaš kuću i svoje dvorište. Uvedena je zabrana kretanja, znam da je teško ljudima, ali neka se pridržavaju svega. Mi se trudimo da bez preke potrebe ne idemo napolje. Mi se glupiramo i snimamo. Gledajte filmove i što dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od starijih, ako se svi udružimo, možemo da pobedimo – dodala je Dragojevićeva i istakla da sa Dejanom ne ide nigde.
Dalila je otkrila da ih posećuje samo uža porodica, kao i njen otac koji ima 63 godine.
The post DRAGOJEVIĆI POBEGLI NA OVO MESTO da se sačuvaju od KORONE! Po ceo dan se snimaju, SKORO NIKOGA NE PUŠTAJU U KUĆU, osim… appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.