DOVEŠĆE GA DO PROSJAČKOG ŠTAPA? Zilha poslala Edu 10 TUŽBI, od njega traži POLA MILIONA!

Izvor: Press, 17.Jul.2020, 14:06

DOVEŠĆE GA DO PROSJAČKOG ŠTAPA? Zilha poslala Edu 10 TUŽBI, od njega traži POLA MILIONA!

Nakon što je izbačen iz "Zadruge", Edis Edo Fetić uzeo je svoje stvari i krenuo put Novog Pazara, gde su ga dočekale mnogobrojne peripetije u vezi sa predstojećim razvodom.
Foto:pink
- Sa Zilhom se nisam ni čuo ni video, niti ima potrebe za tim. Ona je sama decu poslala kod mene čim sam stigao i što se toga tiče ne pravi problem. Sa njom se neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sretati. Sudovi sada ne rade zbog trenutne situacije, ali ja sam već zakazao kod advokata da vidim šta ćemo i kako ćemo dalje - kaže Edo i dodaje:
Foto: Pink.rs/Instagram.com/zzilhaaa


Ja sam uvek za sporazum. Sve firme su na moje ime, nema ona meni šta da oduzima, jer sve što imam ostaje našoj deci. Još uvek ne znam šta sve traži od mene, ali sam bio iznenađen koliko mi je tužbi poslala. Ima preko deset koverata, samo sam jednu otvorio i video da traži pola miliona dinara - zaprepašćen je bivši zadrugar. Kako kaže, potražiće pomoć advokata i nastojaće da ispuni sve Zilhine zahteve, posle svega što joj je priredio.
Foto: Privatna arhiva

- Nisam imao snage da čitam, zato sam zakazao kod advokata. Gledaću da ispunim sve što Zilha traži jer imam takvu potrebu. Neću da se inatim i pravim gluposti, jer ja ne ostavljam njoj sve što smo stekli nego našoj deci. Radije bih deci uplatio neko luks letovanje nego da plaćam advokate i sud.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KAKAV OBRT! Zilha je poslala Edisu više od 10 tužbi, on ostao ŠOKIRAN!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2020

Edisa Fetića su po izlasku iz “Zadruge 3” dočekale brojne tužbe koje mu je poslala i dalje zakonita supruga Zilha, koju je u rijalitiju varao sa Draganom Mitar. SKUPO GA JE KOŠTALA JAVNA PREVARA! „Sa Zilhom se nisam ni čuo ni video, niti ima potrebe za tim. Ona je sama decu poslala kod mene...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.