DOVELI GA DO LUDILA! Miloš Bojanić na IVICI NERVNOG SLOMA zbog Saške i Đedovića! Pevač ZAJECAO, pa se požalio Mići!

Izvor: Press, 15.Okt.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOVELI GA DO LUDILA! Miloš Bojanić na IVICI NERVNOG SLOMA zbog Saške i Đedovića! Pevač ZAJECAO, pa se požalio Mići!

Pevač Miloš Bojanić se tokom večeri sukobio sa rijaliti neprijateljima Saškom Karan i Markom Đedovićem jer su mu ukrali hranu i kozmetiku iz zaključane drvene kutije. Kako Bojanić više ne može da izdrži zamke i spletke koje mu cimerki postavljaju, on se požalio Lepom Mići i zajecao.
Foto:pink

Autor: TvPink Printscreen


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Zašto sam ja ovde? Ovo je mržnja. Ovo moja deca gledaju... Ovo nema smisla! Da neko p*ša ovde na mene... Ovo g*vno, ova p*derčina - pričao je kroz jecaj Bojanić.




Autor: TvPink Printscreen


Mića je pokušao da ga uteši i obećao mu da će povesti razgovor sa Saškom i Đedovićem kako mu ubuduće ne bi priređivali neprijatna iznenađenja.



Smiri se, niko te neće dirati, više te neće niko ponižavati - smirivao ga je Mića.



 Izaziva me da ga udarim - pričao je Bojanić.




Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MILOŠ BOJANIĆ PLAČE KAO KIŠA, LEPI MIĆA MU BRIŠE SUZE: Najveće NEPRIJATELJE spojila TUGA! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019

Miloš Bojanić tokom prošle večeri ponovo se sukobio sa Saškom Karan i Markom Đedovićem. Njih dvoje su mu, naime, ukrali hranu i kozmetiku iz zaključane drvene kutije, a ta “kap” prelila je čašu. Pevač je zajecao sedeći na klupi sa Lepim Mićom, koji je, na iznenađenje mnogih, sve vreme...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.