DOSADILE SU VAM ISTE S*KS POZE? Probajte ovu, zove se Discovery channel (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOSADILE SU VAM ISTE S*KS POZE? Probajte ovu, zove se "Discovery channel" (FOTO)

Ništa vas ne košta (osim ako nije sa prostitutkom).

Dosadile su vam iste poze u seksu? Nema razloga za brigu, jer često je dovoljno samo malo mašte kako bi ponovo rasplamsali vatru u krevetu.

Jeste li ikad čuli za pozu "Discovery Channel?" Britanska kompanija Ann Summers, koja prodaje seksi donje rublje i igračke za seks, tvrdi da je to poza koja će stimulirati žensku G-tačku.

Ne samo da pruža dublju penetraciju već omogućuje i dodatni nivo užitka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosi Daily Star. Pozicija je, kao što se može videti s ilustracije ispod, dosta slična klasičnom seksu otpozadi. Iz britanske kompanije kažu kako će ova poza promeniti ugao penetracije i vašoj partnerki pogoditi sva prava mesta.

"Otkrivanje nove poze u spavaćoj sobi može biti izvrstan način da malo promenite stvari, pa čak i da dodate malo začina u vezu koji će vam pružiti zadovoljstvo kakvo ranije niste doživeli", kaže Lora Vitaker iz kompanije.

"Discovery Channel je izvrsna varijacija tradicionalnijem "doggy stilu" koja pomaže vašem partneru da prodre dublje i stimuliše vašu G-tačku", kaže i dodaje kako u ovoj pozi muškarac rukama lako može da dosegne klitoris partnerke.

OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.