DOMIŠLJATO: Najgore zahvalnice za venčanje ikada ili zapravo fenomenalna ideja?

Izvor: Prva.rs, 06.Dec.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMIŠLJATO: Najgore zahvalnice za venčanje ikada ili zapravo fenomenalna ideja?

Naime, jedna žena bila je gošća na venčanju pre 10 godina. Ono što će zauvek pamtiti jesu pokloni koje su mladenci pripremili za svoje goste.
Tokom svadbenog veselja, na stolu su se nalazile male prozirne posude u kojima je bila po jedna zlatna ribica. Ipak, one nisu bile samo deo dekoracije, već pokloni za zvanice.
"To je jedan od najgorih poklona koji sam ikad dobila u znak zahvalnosti na nečijem venčanju" - ispričala je, prenosi Dejli Mejl.
Neki gosti su tokom proslave >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << hranili ribice hranom sa svojih tanjira.
Gošća koja je ovu priču podelila na društvenim mrežama, kući je odnela dve ribice, kako bi bile u paru, ali je jedna ubrzo uginula. Nakon nekog vremena kupila je veći akvarijum, jer je ribica porasla, ali i novu zlatnu ribicu da joj pravi društvo. Ta nova ribica uginula je posle samo mesec dana.
Nakon dve godine, žena je svoju zlatnu ribicu odlučila da pokloni prijatelju, jer više nije želela da brine oko ribice, ali ni da ima troškove oko novih akvarijuma. Skoro 10 godina nakon toga, ribica je i dalje živa i uživa u prijateljevom ribnjaku.
Veliki broj ljudi je njenu priču na Fejsbuku prokomentarisao rečima da je to jedan od najgorih poklona ikada. Glavni argument im je bio da, u takvim prilikama, nije primereno poklanjati ljudima životinje o kojima bi trebalo da se brinu godinama...
Šta vi kažete? Jesu li u pravu?

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.