DOKAZ da ljubav prema ljubimcima nema granice: Vlasnik skočio na neman, čak ga ni godine nisu sprečile

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 19:57

DOKAZ da ljubav prema ljubimcima nema granice: Vlasnik skočio na neman, čak ga ni godine nisu sprečile

Zbog ugriza mogao je da ostane bez života, ali to ga nije sprečilo da spasi ljubimca.

Glavni akter ove, nesvakidašnje priče, Art Auverter iz Mur Hejvena je 77-godišnjak koji dane provodi uživajući u penzionerskim danima.

Godine ga ne sputavaju da vodi aktivan život, ali nedavno je pokazao i kako ume da priskoči u pomoć kada je to potrebno.

Penzioner je tog popodneva odlučio da izvede svog psa u šetnju pored reke. Dok je gledao ljubimca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako uživa i igra se pored reke iznenada se pojavila opaka životinja koja je bila pretnja i njemu i psu.

- Nastao je haos, u prvom trenutku nisam znao šta se dešava. Onda sam shvatio da je pas u smrtnoj opasnosti i nisam mogao da dozvolim da ga zver ubije - kazao je medijima.

Art je hrabro skočio na leđa aligatora, rukama mu razjapio čeljusti i tako oslobodio ljubimca.

Tokom akcije zadobio je ugrize koji da su bili malo dublji mogli su da mu preseku glavnu arteriju i tako ga ostave bez života.

- Ako bi vaše dete bilo napadnuto, sigurno biste učinili isto. Sve bi uradili da ga spasete - rekao je.

Nakon incidenta na lice mesta je stigla ekipa organizacije za divlje životinje koja je morala da ubije aligatora.

- Više bih voleo da su ga premestili, ali pretpostavljam da ga moraju ukloniti jer je napao čoveka. Doduše, ja sam prvi napao njega, ali tek pošto je nasrnuo na mog psa - rekao je Art.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.