DOBRO SE SETILA... Žena sa najdužim noktima na svetu odsekla ih je prvi put posle 30 godina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 13:47

DOBRO SE SETILA... Žena sa najdužim noktima na svetu odsekla ih je prvi put posle 30 godina (VIDEO)

Dosta je bilo, odavno.

Ajana Vilijams prvi je put posle 30 godina skratila svoje nokte.

Godine 2017. je postavila Ginisov svetski rekord za najduže ženske nokte na obe ruke, a ukupna dužina noktiju tada je iznosila skoro pet i po metara. Nije prestala da ih pušta, pa su u narednim godinama došli na dužinu od 7,3 metra. Nakon što je srušila svoj lični rekord, odlučila ih je skrati, piše Unilad.

Puštala ih je 30 godina. "Jedva čekam novi život. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Znam da će mi nedostajati, ali vreme je da ih skratim", rekla je Ajana, poreklom iz Teksasa.

Njena fasciniranost dugim noktima rezultat je njene ljubavi prema ukrašavanju noktiju. Poslednji put kad ih je cele nalakirala proces je trajao nekoliko dana i potrošila je tri ili četiri bočice laka za nokte.

"Morala sam previše da pazim na svaki svoj pokret da ih ne slomim ili oštetim, a i da se ne povredim", rekla je, a njeni će nokti biti izloženi u muzeju u Orlandu.

Ipak, najduži ženski nokti ikad zabeleženi ne pripadaju Ajani. Imala ih je Li Redmond i dosegli su dužinu od 8,5 metara, ali izgubila ih je u automobilskoj nesreći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ova žena donedavno je držala bizaran rekord: Bila je vlasnica noktiju dugih preko 7 metara, koji će se uskoro naći u muzeju

Izvor: Blic, 08.Apr.2021

Ejana Vilijams, Ginisova rekorderka sa najdužim noktima na svetu, nedavno je odlučila da se odrekne svog zaštitnog znaka i odsekla je nokte, čija je ukupna dužina čak 733,55 centimetara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.