DISKVALIFIKACIJA?! Ermina uvredila Gagija na NACIONALNOJ OSNOVI – Đogani POLUDEO! Jedva ih RAZDVOJILI

Izvor: 011vodič.com, 27.Dec.2019, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKVALIFIKACIJA?! Ermina uvredila Gagija na NACIONALNOJ OSNOVI – Đogani POLUDEO! Jedva ih RAZDVOJILI

Tokom večeri došlo je do žestokog okršaja Ermine Pašović i Gagija Đoganija. Kako je poznato, nakon turbulencija, oni su uspeli da reše nesuglasice, ali izgleda da je ponovo sve eskaliralo. Ermina je Gagi izvređala na nacionalnoj osnovi, što je Đoganija pogodilo, te ju je napao.
Tara Simov i Marko Đedović odmah su odreagovali, upozoravajući Pašovićevu da to nije smela da izgovori.
-Ne smeš takve stvari da radiš, užas! To su pogrdni nazivi, to je vređanje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na nacionalnoj osnovi – odbrusili su joj Tara i Đedović.
-Šta si rekla? – upitao je Gagi.
-Ono što je Gavrilović rekao Saniju – objasnili su Tara i Marko.
– Kaži mi u lice, kao p*čka mi govoriš iza leđa. Ti mene nazivaš šiptarom? Sram da te bude! Kretenušo jedna! J*bem je u usta ona! Kaže kao da joj je izletelo, svađali se i ona meni iza leđa! Od danas ću te j*bati ja u usta! Seljanko jedna s brda, ali me nećeš izbaciti! Ne možeš mi ništa, nemaš mozga! – vikao je Gagi.
Obezbeđenje je bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do fizičkog kontakta između zadrugara. Iznerviran situacijom, Gagi je pobacao posteljinu sa kreveta, budući da je Ermina spavala pored njega.
U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.







The post DISKVALIFIKACIJA?! Ermina uvredila Gagija na NACIONALNOJ OSNOVI – Đogani POLUDEO! Jedva ih RAZDVOJILI appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

VREĐANJE NA NACIONALNOJ OSNOVI: Ermina Gagija nazvala ŠIPTAROM! On krenuo da LOMI I BACA po kući! RAT BIVŠIH!

Izvor: Scandal.rs, 27.Dec.2019

Ermina Pašović uvredila je juče Gagija Đoganija na nacionalnoj osnovi, zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje. Gagi nije odmah čuo šta mu je Ermina rekla, pa su mu Tara Simov i Marko Đedović preneli da je u negativnoj konotaciji spominjala da je “Šiptar”. – Kaži mi u lice, kao p***a...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.