DIM IZ ZADNJICE! Golom g*zom otkrila pol deteta i ljudima ZGADILA ŽIVOT! Ovo je ODVRATNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIM IZ ZADNJICE! Golom g*zom otkrila pol deteta i ljudima ZGADILA ŽIVOT! "Ovo je ODVRATNO!" (VIDEO)

Duhovito?

Komičarka Pejdž Džin na svom se Instagramu je htela da se našali sa svim majkama i načinima na koje one otkrivaju pol svoje nerođene dece, ali umesto da nasmeje svoje pratioce, pokupila je brojne kritike.

U snimku se može videti komičarka koja leži na podu i "ispušta vetar" plave boje, iz čega se može zaključiti da će dete biti muško.

Osim na Instagramu, video se brzinom svetlosti proširio i ostalim platformama poput Jutjuba i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuka, zbog čega trenutno ima skoro 17 miliona pregleda.

Pogledajte snimak na OVOM LINKU. 

"Ne mogu da prestanem da se smejem i gledam", "Najbolja stvar na internetu", "Pogledala sam ga barem pet puta. Hvala ti što si me ovoliko nasmejala", pisali su joj zadovoljni pratioci.

Објава коју дели Paige Ginn (@paigeginn) дана 14. Феб 2019. у 8:40 PST

Iako su neki oduševljeni, deo njih ovaj snimak smatra groznim.

"Prvo je bilo smešno, ali sad sam užasnut", "Meni je ovo jako uznemirujuće", "Iskreno mislim da nema ništa smešno u ovom snimku. Ljudi su očajni", napisali su joj na Instagramu.

Ovo nije prvi put da ova komičarka objavljuje pomalo čudne snimke u kojima gasove i lupa drugarice po golim zadnjicama. Samo da se privuče pažnja...

Објава коју дели Paige Ginn (@paigeginn) дана 6. Авг 2019. у 6:44 PDT

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.