DEVOJKA JE UŠLA U BEOGRADSKI BUS: Kada su joj putnici UGLEDALI ruke, ZALEDILI SU SE, fuj! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJKA JE UŠLA U BEOGRADSKI BUS: Kada su joj putnici UGLEDALI ruke, ZALEDILI SU SE, fuj! (FOTO)

Šta sve nećemo videti. . .

Ko god putuje gradskim prevozom, zna da tamo može videti stvari koje nije zamišljao ni u najluđim snovima.

Upravo zbog toga, već duže vreme na društvenim mrežama kruže fotografije naših sugrađana iz tramvaja i autobusa koje nas beskrajno uveseljavaju ali i šokiraju iz dana u dan.

HIT: U ovoj firmi, kada se napiju, radnici sutradan IMAJU SLOBODAN DAN!

Mi smo sada nabasali na jednu fotografiju još od prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine ali koja je, verujemo i danas u najmanju ruku zanimljiva.

Naime, neko je uslikao devojku kako sedi u autobusu i tu ne bi bilo ništa čudno dok joj ne vidite ruke. Njeni nokti su verovatno najduži koje ćete ikada videti! Naravno, slika je prikupila mnogobrojne "lajkove" i komentare, uglavnom negativne.

"Kako li se umiva a da ne izbije oči?", "Kako se uopšte kupa, fuj" pa čak i "Kako se briše nakon velike nužde" samo su neka od pitanja koja su korisnici Fejsbuka postavljali.

ŠOK ŠOKOVA: Kremirali dedu nakon smrti - a on se posle dva meseca VRATIO KUĆI! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.