Izvor: Blic, 03.Apr.2022, 18:12

"DETE TE SE STIDI, NANEO SI NAM ZLO" Bivši muž je optužio da mu je radila iza leđa sa MAKROOM, Kaja nije štedela reči: "Čovek je fizički nasilnik"

Nakon što je u medijima objavljena informacija da je uhapšen menadžer pevačice Kaje Ostojić, Dušan Banjac, koji je navodno osumnjičen za posredovanje u elitnoj prostituciji, za domaće medije oglasio se i bivši muž pomenute pevačice, Nikola Dragojlović, koji je rekao kako su Kaja i Banjac njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti. On je rekao i da nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BIO JE UZ MENE I U DOBRU I U ZLU, NE ODRIČEM SE PRIJATELJA" Kaja o kumu i Erinom unuku koji su UHAPŠENI ZBOG PROSTITUCIJE: "On je intelektualac"

Izvor: Blic, 03.Apr.2022

Nakon što je u medijima objavljena informacija da je uhapšen menadžer pevačice Kaje Ostojić, Dušan Banjac, koji je navodno osumnjičen za posredovanje u elitnoj prostituciji, kao i Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića i Kajin trener, pevačica je rešila da se oglasi za medije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.