DETALJI UBISTVA KOD KOCELJEVE: Ocu devojke rekao “SPREMAM IZNENAĐENJE” pa je iskasapio nožem!

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI UBISTVA KOD KOCELJEVE: Ocu devojke rekao “SPREMAM IZNENAĐENJE” pa je iskasapio nožem!

Dušan P. (34) Iz Koceljeve ubio je Violetu J. (19), s kojom je prethodno bio u vezi, u njenoj kući u selu Batalage kod Koceljeve. motiv ovog ubistva najverovatnije je patološka ljubomora.
Dušan je nesrećnu devojku sačekao u njenoj kući kada se vraćala u nedelju ujutru z noćne smene. Pre toga je, kako pričaju rođaci ubijene devojke, sedeo s njenim ocem, koji ništa nije slutio. Kada je Violeta stigla s posla, ušli su u njenu sobu, gde je nastao krvavi pir.
– Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << došla iz noćne smene, a on je već bio ovde. Dolazio je i ranije, međutim, otac nije znao da su raskinuli. Navodno, došao je da iznenadi Violetu. tako je rekao ocu. Jadni otac ništa nije znao i pustio ga je unutra, da bi je Dušan kasnije ubio. Vratnu aortu joj je presekao sa više udaraca nožem, a ruke su joj bile isečene jer se branila. S obzirom na to da je ciljao vratnu aortu, da je udari tu, mislim da je ciljao da je ubije. Ali nisam sigurna – ispričala je plačući Violetina strina Gordana J.
Nesrećnu devojku oblivenu krvlju otac i maćeha ubacili su u kola pokušavajući da je prevezu do Doma zdravlja u koceljevi.
U pomoć je pritekao i rođak Josip Radovanović, na čijem džemperu su i dalje vidljivi tragovi krvi.
Tako je i na sedištu gde su smestili tada već obamrelo telo devetnaestogodišnje Violete.
– Mi smo je smestili u kola, ali ruke su joj već bile potpuno opuštene, kao da nije bila živa. Seli su otac, maćeha i ja, a pored nas je seo Dušan s nožem. Tako je s nama stigao do Doma zdravlja u Koceljevi. njegovi roditelji, kako sam čuo, juče su prijavili Dušanov nestanak jer im je rekao da je raskinuo sa Violetom i da hoće da ide da se ubije – priča rođak Josip Radovanović.
Međutim, kada su došli u Dom zdravlja, za Violetu je već bilo kasno i lekari lekari nisu mogli da joj pomognu. Nekoliko uboda i više posekotina po glavi nilo je kobno za ovaj mladi život.
– Ona je bila devojka za primer. Svi su je u selu obožavali. Nikada nikome ništa nažao nije uradila. Ovo što se desilo strašno je za naše selo – rekao je jedan komšija.
Komšije kažu da je Violeta bila divna devojka i da je nedavno počela da radi kao obezbeđenje u jednoj firmi u Koceljevi.
– Majka je Violetu ostavila kad je bila mala. Bukvalno su je gajili deda i baba, kojima je pozlilo posle Violetinog ubistva. Otac se ponovo oženio, tako da je živela u kući sa maćehom. Ne znam kako će preživeti ovakav udarac – ispričale su komšije.

The post DETALJI UBISTVA KOD KOCELJEVE: Ocu devojke rekao “SPREMAM IZNENAĐENJE” pa je iskasapio nožem! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

DETALJI UBISTVA KOD KOCELJEVE: Ocu devojke rekao "SPREMAM IZNENAĐENJE" pa je iskasapio nožem! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019

Dušan P. (34) Iz Koceljeve ubio je Violetu J. (19), s kojom je prethodno bio u vezi, u njenoj kući u selu Batalage kod Koceljeve. motiv ovog ubistva najverovatnije je patološka ljubomora...Dušan je nesrećnu devojku sačekao u njenoj kući kada se vraćala u nedelju ujutru z noćne smene. Pre toga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.