DESET HILJADA frajera juri LOTO milionerku!

Izvor: Mondo, 22.Nov.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESET HILJADA frajera juri LOTO milionerku!

Hiljade muškaraca se javilo na oglas LOTO milionerke koja "kupuje dečka"

Pre dve godine Velika Britanija je dobila najmlađu LOTO milionerku, tada sedamnaestogodišnju Džejn Park koja je osvojila glavnu premiju igre na sreću - milion funti, a onda tužila lutriju jer joj je "uništila život".

Nedavno je odlučila da deo bogatstva da "onom pravom"...

Džejn je objavila oglas na Internet sajtu Boyfriend Vacancy i ponudila džeparac od 60.000 evra godišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << budućem dečku.

Za samo 24 sata Džejn je zatrpana ponudama od muškaraca širom sveta - njih DESET HILJADA se javilo na oglas!

Britanski tabloid "Sun" piše da je jure momci iz Amerike, Nigerije, Brazija... koji joj pišu da ih "ne zanimaju njene pare, već prava ljubav".

Među oglasima se ističe onaj da će zainteresovani momak "sve njene pare, tačnije džeparac od 60.000 evra, potrošiti na nju".

E, to je ljubav...

Još nije odabrala, imate i vi vremena da se "zaljubite u LOTO milionerku" (eventualno zadržite taj džeparac za sebe).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.