DELI I ŠAKOM I KAPOM Bosanac odlučio da obraduje ćerku za rođendan pa iskeširao novac za njen NOVI HIR

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELI I ŠAKOM I KAPOM Bosanac odlučio da obraduje ćerku za rođendan pa iskeširao novac za njen NOVI HIR

Poznato je da su očevi i te kako vezani za svoje ćerke. Ta ljubav je skoro neraskidiva. Svaki roditelj se takođe trudi da ukoliko je u mogućnosti svom detetu priušti lep poklon za rođendan.

Isto to učinio je i kompozitor Dragan Stojković Bosanac. Međutim, poklon koji je odredio za svoju ćerku Aleksandru Džidžu, mnoge je iznenadio. Dao joj je novac za još jednu estetsku operaciju.

-Istina je. Uskoro vadim 50 odsto silikona iz usana. Meni je oblik kao oblik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << generalno lepo urađen, ali je prepunjen materijalom. Ja sam se navukla. To je ono kao kad ideš u solarijum i svaki put si sebi beo, tako sam i ja mislila da nikad nisu dovoljno pune usne - priznala je Džidža i dodala kako joj je tata samo rekao- Evo ti pare i sredi to- napomenula je Džidža, a prenosi sajt telegraf.rs.

Zahvat vađenja silikona zakazana za kraj oktobra i to samo nekoliko dana pred njen 31. rođendan kako bi slavlje dočekala sa novo-starim usnama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.