DEA ĐURĐEVIĆ SE POJAVILA U JUTARNJEM Zablistala je, a zatim svima poručila OVO

Izvor: 011vodič.com, 20.Jun.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEA ĐURĐEVIĆ SE POJAVILA U JUTARNJEM Zablistala je, a zatim svima poručila OVO

Foto: TV Pink / screenshot

Voditeljka Dea Đurđević, koja je doživela tešku saobraćajnu nezgodu pre nekoliko meseci jutros se prvi put pojavila u “Novom jutru” na televiziji Pink koje vodi sa Predragom Sarapom.
Foto: TV Pink / screenshot
Dea Đurđević – Došla sam u moju drugu kuću konačno. Zapravo “Pink” je moja prva kuća s obzirom na to koliko vremena porovodimo ovde zajedno. Hvala vam svima što ste bili uz mene sve ovo vreme – rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je Dea na samom početku razgovora sa svojim kolegom Predragom Sarapom.
– Imala sam mnogo operacija da bih sačuvala život. Bilo je tu mnogo teških povreda, osim ruke. I scre, grudi, karlica, noga… Sve to može da se izgura uz vas sve ljude sa televzije, Mladena, mamu, baku. Hvala vam mngo što ste slali poruke, što ste slali savete – iskrena je bila Dea i oduševljena št je ponovo u studiju te je nastavila:
Foto: TV Pink / screenshot
Dea Đurđević – To je ono što ti daje snagu. Shvatiš da nije sve u novcu jer ta prijateljstva koja imaš to je onda to, ono pravo.
Dea je priznala da i dalje ima bolove, ali da više nije zabrinuta za svoje zdravlje koliko je bila neposredno posle saobraćajne nezgode koju je imala.
– Sada me čekaju samo rehabilitacije. Mene i sada boli, ali više nisam životno ugrožena i to je ono što je važno.


Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEA ĐURĐEVIĆ SE POJAVILA U JUTARNJEM Zablistala je, a zatim svima poručila OVO

Izvor: Blic, 20.Jun.2019

Voditeljka Dea Đurđević, koja je doživela tešku saobraćajnu nezgodu pre nekoliko meseci jutros se prvi put pojavila u "Novom jutru" jutarnjem programu televizije Pink koji vodi sa Predragom Sarapom.

Nastavak na Blic...

DEA ĐURĐEVIĆ SE POJAVILA U JUTARNJEM Sarapa se umalo rasplakao, a ona je zablistala i zatim svima poručila OVO

Izvor: 011vodič.com, 20.Jun.2019

Foto: TV Pink / screenshot.. Voditeljka Dea Đurđević, koja je doživela tešku saobraćajnu nezgodu pre nekoliko meseci jutros se prvi put pojavila u “Novom jutru” jutarnjem programu televizije Pink koji vodi sa Predragom Sarapom.. Foto: TV Pink / screenshot .Dea Đurđević –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.