Izvor: Press, 07.Dec.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKOVO STANJE JE POTRESLO? Ana se obratila svima "Iako sam zbog SLOMLJENE NOGE..." i poterala SUZE NA OČI!

Darko Lazić je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću o kojoj i dalje cela Srbija bruji, iako se oporavlja u banji uz porodicu, njegovo stanje je u pojedinim trenucima bilo zaista kritično.
Njegova bivša žena Ana Sević je bila velika podrška Laziću u tim trenucima, a o njenoj humanoj strani govori pevačicin poslednji Story. Ona j na svom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << objavila sliku jedne doktorke koja je polomila nogu, ali je i dalje spremna da pomaže ljudima, pa tako povređena radi sa svojim pacijentima.
 
Foto: Instagram printscreen/anasevic

 
- Ne tražite izgovor! Iako sam zbog slomljene noge došla u situaciju da zavisim od tuđe pomoći, postoje oni kojima je pomoć potrebnija. Zato sam i ovih dana sa svojim timom u operacionoj sali. Uve će nas prečavati npredviđene prepreke ali od naše volje zavisi da li će ns savladati ili ćemo ih prevazići - napisala je doktorka, Ana je sa velikim poštovanjem to podelila.
(VIDEO) KONAČNO RASKRINKAN: Isplivao DOKAZ o Slobinoj prljavoj igri i unapred savršeno osmišljenoj PREVARI!
Vidno je da je Ana ganuta ovakvim delom, i da je je puna razumevanja za ljude koji n prestaju da se bore, i pored povreda ili boleti. Sigurno je da ju je situacija u kojoj je Darko dodatno ganula da bude neklonjena ovakvom stanju. 
DARKO NIJE DOBAR ZA SEBE: Dok se Lazić oporavlja u banji - OVO! Treba da okrene NOVI LIST!
Iako je nastavila svoj život, putuje, izlazi i provodi se, Ana nalazi vremena da motiviše sve koji imaju želju da se bore, čak i povređeni, ili u nekim teškim okolnostima.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.