Izvor: Press, 07.Jun.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ OBGRLIO OSUĐENU PRAVNICU!

Folk pevač Darko Lazić vrlo rado je prihvatio poziv da gostuje u jednoj diskoteci u hercegovačkom mestu Ljubuško, a tamo je do sitnih jutarnjih sati lumpovao sa Željkom Bukmir, kontroverznom pripravnicom koja radi u sudu, a koja je u Bosni i Hercegovini uslovno osuđena na šest meseci zatvora zbog krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja.
Naime, "fatalna Željka", kako je zovu u bosanskohercegovačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << medijima, i Darko Lazić čitave večeri nisu se odvajali jedno od drugog, a velika količina alkohola koju su popili te večeri učinila je da zajedno dočekaju jutro.
- Željka obožava Darka i budući da je poreklom iz Ljubuškog, tražila je od gazde, koji je inače njen prijatelj, da ugovori nastup sa Lazićem, jer ga nije dugo videla. Darko je odmah pristao, a jedan od razloga je bio i to što je znao da će tu biti i Željka, koju je upoznao pre nekoliko godina - kaže za "Alo!" dobro obavešteni izvor i dodaje da su se Darko i Željka videli i pre njegovog nastupa, da bi potom nastavili druženje u diskoteci.
- Darko je na nastup došao ranije zbog Željke, a onda su popili piće i ispričali se. Lazić nije želeo da priča o propalom braku sa Anom Sević, već ga je isključivo interesovao Željkin ljubavni život. Bilo mu je drago što ona nema ozbiljnu vezu, pa su odlučili da se dobro zabave. Darko je sve pesme te večeri posvetio njoj, a nekoliko puta ju je i pozdravljao - kaže izvor koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da su se Darko i Željka razišli u sitne jutarnje sate.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.