Izvor: Press, 27.Sep.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAMIRO GRCAO U SUZAMA, pa zahtevao da NAPUSTI ZADRUGU, Marija mu poručila: CMIZDRIŠ KAO NEKA ŽENA! (VIDEO)

Obuzele ga emocije.
žurka koja je organizovana povodom rođendana bliznakinja Miljane i Nevene ArsićMiljane Kulić i Jovice Putnikovića je na pojedine zadrugare uticala veoma loše. 



MC Damiro je bio jedan od njih. Naime, njega su obuzele emocije jer mu nedostaje porodica i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ćerka, pa je poželeo da napusti Belu kuću. 




Autor: TvPink Printscreen


Obezbeđenje je pokušavalo da ga spreči u toj nameri, a onda je to isto uradila i Marija Kulić. 



Ne možeš sada da ideš kući. Preteruješ sada. Idi slušaj muziku, čuo si da ti je dete dobro, nemoj da si takav, imam i ja dva deteta kući i prvi put ih ostavljam. Ti cmizdriš i ti mi neki muškarac, ponašaš se kao žena - rekla je Marija reperu.  




Autor: TvPink Printscreen


MC Damiro je konstantno ponavljao da želi da napusti Belu kuću i da mu nije mesto sa ostalim zadrugarima, ali se nakon toga se osamio, smirio i razbistrio misli. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do neželjene situacije. 



Pročitajte još: LAZAR IZJAVIO LUNI LJUBAV?! Ona mu poručila: JA PATIM JOŠ ZA ONIM DEBILOM! (VIDEO)



Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima. 








 








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.