DA SE NAJEŽIŠ: Kamera uhvatila trenutak kad duša napušta telo (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ: Kamera uhvatila trenutak kad duša napušta telo (VIDEO)

Kamera sa kamiona, na Tajlandu, zabeležila je trenutak kada duša žene, nakon fatalne saobraćajne nesreće, napušta telo.

Žena je prebrzo vozila desnom trakom do trenutka kada se zakucala u kamiontet i umrla na licu mesta.

Na snimku sa kamere vidi se crna silueta koja stoji pored mrtvog tela i onda samo nestaje.

Žena je vozila motocikl kada je na raskrsnici udarila u kamionet, a rezultat stravične nesreće je njena momentalna smrt.

Vozač kamiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji se nalazio u blizini je bio svedok svega toga, a takođe je i njegova kamera sve snimila. Na snimku se vidi i kako taj vozač napušta kamion i trči da bi pomogao ženi.

Baš u tom trenutku je kamera napravila neverovatan snimak. Jasno se vidi kako duša stoji pored mrtvog tela, pa iznenada nestaje.

Snimak možete da pogledate ovde:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Uhvaćen trenutak kada duša napušta telo nastradale u udesu?

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2016

Snimak saobraćajne nesreće u Tajlandu, u kojoj je nastradala jedna žena, pokrenuo je "lavinu" komentara i rasprava na internetu Snimak saobraćajne nesreće u Tajlandu, u kojoj je nastradala jedna žena, pokrenuo je "lavinu" komentara i rasprava na internetu.Naime, sigurnosne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.