Izvor: Press, 17.Okt.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE PESMU NJOJ POSVETIO? Ona se kaje, ali u krevetu drugog muškarca! PREVARENI BIVŠI MOMAK Mine Vrbaški poslao BRUTALNU poruku! (VIDEO)

Prevareni momak Mine Vrbaški, Igor Terzić posle dužeg vremena oglasio se i pesmom poslao poruku auditorijumu. On je stihovima poručio da je kasno za ljubav.
Kasno je za ljubav, kažeš kasno je za ljubav, a ja isti onaj ludak koji nam do srca isto mesto čuva", deo je pesme koji je Terza izdvojio kao poseban, te ga podelio sa svojim pratiocima na Instagramu. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM
Naime, Mina danima plače u rijalitiju i kaje se zbog toga što je Igora Terzića koji ju je ispratio u Imaginarijum, prevarila posle samo jednog dana i to sa seksi trenerom Jovicom Putnikovićem. 
FOTO: PRINTSCREEN
U više narata izjavila je da joj je jako teško. Ali, najmlađa učesnica rijalitija utehu traži u drugim muškarcima. Te je intimno počela da se druži i sa Adamom Đoganijem, sa kojim je pre rijalitija takođe bila u vezi. 
FOTO: PRINTSCREEN PINK

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.