Izvor: Press, 31.Jan.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OČEKIVALA OVO OD NJEGA? Nakon što je Dragana otvorila sve karte o odnosu sa ŠA, oglasio se i njen suprug! (VIDEO)

Veruje u ljubav svoje žene.
Dragana Mitar je bila jedna od gošći u novom izdanju emisije radija Amnezija i voditeljima ispričala kako je zapravo počelo njeno zbližavanje sa Nenadom Aleksićem Ša. 




Autor: Tv Pink Printscreen, Privatna arhiva


Ona je istakla da je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << počelo kao igra na kojoj je insistirao Ša kako bi Pavla Jovanovića, Draganinog bivšeg ljubavnika napravio ljubomornim. Bane Čolak Bora Santana su Modelsici uživo u emisiji radija Amnezija preneli poruku njenog supruga Siniše. 



Ženo moja, ti znaš da bih ti oprostio šta god uradila unutra. Ja sam ti podrška i uvek ću biti uz tebe. Guraj tu priču i verujem u tebe. Ljubimo te Joca i ja - preneli su voditelji Dragani poruku njenog supruga.




Autor: Instagram


Pročitajte još: UŽIVO U RADIO AMNEZIJI: Bane dao BLAGOSLOV Marijani i Tomi, pa poželeo da ga uzmu za KUMA! (VIDEO)



U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.