Ćuti i muzi fudbalera!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ćuti i muzi fudbalera!"

Muž dizajnerke nije štedeo uvrede za modnu blogerku

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah isprozivala je muža Verice Rakočević, Veljka Kuzmančevića zbog toga što je na jednom događaju obukao kilt i istakla kako ona dečku nikada ne bi dozvolila da tako nešto obuče.

Zorannah isprozivala muža Verice Rakočević

Ubrzo je usledio Veljkov odgovor na njenu prozivku:

"Zoranah blogerko, ćuti i muzi fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dok ima novce i nemoj da maštaš da bilo šta možeš da mu zabraniš, jer dok on plaća putovanja i LujVitone, ti možeš samo da ćutiš. Nastavi da se peglaš na fotošopu i da se slikas po tudđim automobilima. Zdra'o", napisao je Veljko na svom Facebook profilu. Odmah potom dodao je i da Zorannah Vericu može da poljubi u du*e.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.