Čupo: Da je Jelena bila trudna sa mnom, ja bih to dete priznao!

Izvor: 011vodič.com, 29.Okt.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čupo: Da je Jelena bila trudna sa mnom, ja bih to dete priznao!

Tokom jednogodišnje veze sa Jelenom Golubović, Čupo Kalač kaže svega se nagledao i naslušao o svojoj vezi s rediteljkom.
A najviše mu je smetalo što se kroz medije dugo provlačilo da je Jelena Golubović bila trudna i izgubila bebu.
“Sa mnom nije bila trudna. Znate kako, svako odgovara za svoje postupke. Ja znam šta radim. I mogu vam reći da nije bila trudna”, rekao je Kalač i otkrio je da su imali redovan seks, koliko su im obaveze i viđanja dozvoljavali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> “Da je Jelena bila trudna sa mnom, ja bih to dete priznao. Znate kako kažu: dece nikad dosta! Imam veliku ćerku. I radujem se da imam još dece. Ali, ne bih mogao da garantujem da bih ostao sa Jelenom Golubović. Nikad se ne zna šta će biti sutra. Žena koja mi je rodila prvo dete, bila je samnom šest meseci. Onda smo se razišli.”
Kalač je ponovio da bi priznao dete, ako bi ga rodila Jelena, ali je gotovo sasvim izvesno da oni ne bi ostali zajedno.
S druge strane, rediteljka je u rijalitiju “Parovi” otkrila da su oni pokušavali da imaju dete, ali da je Čupo neplodan, odnosno da su mu “spermatozoidi spori, jer je alkoholičar”.


#svet
The post Čupo: Da je Jelena bila trudna sa mnom, ja bih to dete priznao! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.