Čume me je šamarao

Izvor: S media, 06.Feb.2011, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čume me je šamarao

Glavni dokaz protiv prvog srpskog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta (46) da je kriv za nasilje u porodici biće izjava njegove supruge Ivane Buhe (30) data zvanično u policiji, u kojoj opisuje kako joj je udarao šamare. Nadležno tužilaštvo je procenilo da je to dovoljan dokaz da pokrene postupak protiv Buhe.

- Ona je u Policijskoj stanici na Paliluli podnela prekjuče ujutru prijavu protiv supruga i dala zvaničnu izjavu koju je potpisala. Opisala je kako ju je tokom žučne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svađe maltretirao i na kraju išamarao. Iako je kasnije htela da odustane od njegovog gonjenja i odbila je da izvadi lekarsko uverenje o povredama, njena prijava ostaje kao zvanični dokument. Na osnovu te prijave tužilaštvo je procenilo da ima dovoljno dokaza da pokrene postupak - kaže izvor „Blica” upoznat s istragom.

Čume prebio suprugu Ivanu!

Ivana Buha je posle dobijenih batina u četvrtak uveče u Buhinom stambeno-poslovnom kompleksu u Kotobanji otišla u roditeljsku kuću u Višnjicu i ujutru je slučaj prijavila u Policijiskoj stanici Palilula. Nakon te prijave, izdat je nalog da se sasluša Buha, koji je izjavu dao u policijiskoj stanici u Zemunu.

- Čume je pokušao da negira da je udarao i šamarao suprugu prilikom njihove svađe - kaže izvor „Blica”.

Ivana Buha će biti pozvana tokom sudske istrage da da iskaz pred istražnim sudijom. Međutim, ona ima pravo da to odbije, kao supruga osumnjičenog. Ukoliko tužilaštvo uspe da dokaže da je Buha počinio krivično delo nasilje u porodici, njemu preti kazna do tri godine zatvora.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.