Čula sam da negde nešto gori...

Izvor: Mondo, 16.Jan.2016, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čula sam da negde nešto gori...

Mišel Dobin je na presmešan način opisala dramatičnu situaciju koja je nastala blizu njenog stana u Tulsi.

Foto: YouTube

Požar koji je nastao u jednom stanu u Tulsi, u američkoj državi Oklahoma izazvao je nestanak struje u celom kvartu, a 100 ljudi koji žive u okolini je ostalo bez grejanja.

Uprkos ovoj strašnoj situaciji, intervju koji je dala Mišel Dobin televiziji "Oklahoma vesti 6", a u kome je objasnila kako je saznala da negde gori, ostaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << upamćen kao nešto najsmešnije što je snimljenog ovog 11. januara.

"Prijateljica me pozvala dok sam spremala detetu doručak, i ona mi kaže da nešto nije u radu sa Popijem, ja je pitam 'šta nije OK', ona kaže 'da bre', a ja kažem 'ma neee', i onda je devojka sišla dole, bez cipela, i objasnim joj da je napolju hladno...i onda mi je rekla 'ČOVEČE, ZGRADA GORI!"



Izvor: YouTube

Pre tri godine, Kimberli "Sweet Brown" Vilkins iz Oklahome je postala Internet senzacija nakon sličnog "performansa".

Inače je Kimberli svoj "nastup" na vestima, kasnije dobro unovčila, snimivši nekoliko reklama...



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.