Čudan potez Ronalda – miriše kosu saigraču iz reprezentacije (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudan potez Ronalda – miriše kosu saigraču iz reprezentacije (VIDEO)

Pravljenje dobre atmosfere, ili fetiš… Ko zna. Prva zvezde Portugalije, Kristijano Ronaldo, napravila je čudan potez na treningu nacionalnog tima, uoči polaska za Beograd.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Srbije u meču s Portugalijom je 3.50.
Za vreme zagrevanja Ronaldo je prišao otpozadi Renatu Sančezu, koji je ovog leta prešao u redove Lila. Uhvatio ga je za kosu, a potom je omirisao. Šta god da je bio razlog, ovako nešto se ne viđa često na treninzima. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Na kraju se Ronaldo nasmejao, a Sančez je samo otrčao, ne osvrnuvši se. Kao da se ništa nije dogodilo. Bilo bi lepo da naši fudbaleri skinu osmeh s lica jednom od najboljih igrača u istoriji ovog sporta…


The post Čudan potez Ronalda – miriše kosu saigraču iz reprezentacije (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.