Izvor: Blic, 15.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni 'ferari' i 'hameri'

Crveni 'ferari' i 'hameri'

Crveni 'ferari', 'hameri', preko sto statista, razigrane devojčice i brojna snimateljska ekipa samo su deo atmosfere u kojoj je Dara Bubamara sinoć snimala spot za pesmu 'Sebična sam' preko puta splava 'Akapulko'.

Pevačica u zlatnoj haljini sa šljokicama stoji pored crvenog 'ferarija' i lagano igra dok joj reditelj spota govori: 'Pogledaj u kameru, sad levo, tako je dobro, idemo ponovo'. U pozadini su razigrane igračice koje se pripremaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za sledeću scenu. Sledi pauza od deset minuta i Dara nam priča o svom najnovijem spotu.

- Reč je o visokobudžetnom spotu koji se radi filmskom kamerom. Ekipa 'Vižual' je zadužena za ovaj spot, a to su ljudi koji su radili i aktuelni spot Vlade Georgieva. Hteli smo da spot podseća na crnačke spotove i da ne budem ja u prvom planu. Ne sumnjam da će se publici dopasti. Kao što možete da primetite, sa mnom je i plesna grupa 'Dunja fleš' koja me prati i na mojim nastupima - priča Dara.

Uskoro je usledio poziv reditelja i Dara je užurbano krenula. Snimana je nova scena, gde je umesto crvenog 'ferarija' pevačica stajala pored dva crna 'hamera'. I sve bi bilo idealno da na snimanju Dara nije imala nepozvane goste komarce, tako da se u jednom trenutku požalila: 'Ubiše nas komarci'. A. Di.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.