Crtani Filmovi za decu

Izvor: Objava, 20.Feb.2013, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crtani Filmovi za decu

Sigurno ste kao mali gledali crtaće.
Sada već imate i decu, male sinove i kćerkice. Trebalo bi da im pružite i detinjstvo kakvo zaslužuju, uz crtaće uz koje će uživati. U zadnje vreme su dosta popularni sledeći crtani filmovi : Pepa Prase, Duško Dugouško, Tom i Džeri, Nindža Kornjače I mnogi drugi. E sada ću vam napisati pojedinačno o svakom crtaću I na vama je da odlučite da li ćete taj crtać prikazati vašoj deci. Takođe za izuzetno mlađu decu, savetujem sledeće crtaće: Traktor Tom i Majstor Bob.
Pepa Prase – Relativno nov crtani film, počeo da se prikazuje od 2004. godine u Engleskoj. Epizode su u trajanju od po 5 minuta, I prikazuje dogodovštine male Pepe I njene porodice, uključujući i njene prijatelje. Evo ja moju sestričinu ne mogu da odvojim od Pepa Praseta, pa bih i vama savetovao da im to puštate do neke možda 3. godine.
Duško Dugouško – Svi znate ko je Duško Dugouško, ali evo za one koji ne znaju. Duško Dugouško je zec, koji je počeo sa emitovanjem od kraja II svetskog rata. Nema roditelja koji nije odrastao/čuo za/video Duška Dugouška. Preporučuje se deci svih uzrasta.
Tom i Džeri – Najpoznatiji miš I mačka na svetu, Miš Džeri i Mačak Tom. Okupirali su srca najmlađih i starijih. Nema deteta koje nije čulo za ovaj crtani.
Nindža Kornjače – Crtani film koji su gledala deca pretežno tokom 2003-2007 godine, dok je se prikazivao na televizij Pink. Izuzetno zabavan crtani film, pa će se možda svideti i vašoj deci. Nemojte se začuditi ukoliko im se ne svidi, sve je to stvar ukusa.