Crnogorci, sve vam je oprošteno! Ovaj narod SPAVA VIŠE čak i od naših komšija, a evo o kome se radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 10:58

Crnogorci, sve vam je oprošteno! Ovaj narod SPAVA VIŠE čak i od naših komšija, a evo o kome se radi

Zvuči neverovatno, ali istinito!
Ležeći na svetloplavim prostirkama za jogu, sa maskama za spavanje i putnim jastucima, stotine Meksikanaca ležalo je izvaljeno na tlu u podnožju kultnog Spomenika revoluciji u gradu da odspava.
Nazvan „masovna sijesta“, događaj je bio u znak sećanja na Svetski dan spavanja. Takođe je trebalo da bude protest da se san smatra suštinskim delom zdravlja i dobrobiti. Neki učesnici su se umotali u jarko narandžasta ćebad, dok su drugi pripremali svoje telefone da puštaju umirujuću muziku dok spavaju.
Među onima koji spavaju bili su 52-godišnji marijači muzičar Manuel Maganja, koji je ubacivao slušalice pored svoje supruge, i devetogodišnja ćerka,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.