Crnjak: Ovako se (NE)čestita voditelju! (FOTO)

Izvor: Mondo, 19.Dec.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnjak: Ovako se (NE)čestita voditelju! (FOTO)

Ričard Hemond, voditelj emisije "The Grand Tour" danas slavi rođendan. Pogledajte kako su mu čestitali fanovi

Nekadašnji voditelj emisije "Top Gear" Ričard Hemond, u junu ove godine doživeo je saobraćajnu nesreću tokom snimanja emisije "The Grand Tour" s voditeljima Džeremijem Klarksonom i Džejmsom Mejom.

Saobraćajna nesreća se dogodila u Švajcarskoj, Hemond je sleteo s puta, automobil se prevrnuo, a onda je helikopterom prebačen u bolnicu. Zaradio je operaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kolena, nakon koje se uspešno oporavio i vratio u automobil kako bi završio snimanje druge sezone.

Hemond sleteo s putaHrvatski automobil mu zamalo došao glave

Sve ovo je važno napomenuti zato što je danas njegov kolega Džejms Mej zatražio pomoć od Twitter zajednice. "Kako da mu čestitam rođendan, imate li neku ideju?", pitao je Mej pratioce, koji su bili inspirisani saobraćajkom.

Pogledajte odgovore (za neke ćete morati dobro da se pomučite kako bi ih pročitali, jer su napisani NAOPAČKE, "da bi Hemond mogao da ih pročita iz prevrnutog automobila").

ɹɐɔ ɹnoʎ uᴉ sᴉɥʇ pɐǝɹ oʇ ǝlqɐ ǝq plnoɥs noʎ 'ɹǝʇsɯɐH ʎɐpɥʇɹᴉq ʎddɐH

— Yer Auld Da (@BigSeen) December 19, 2017

pic.twitter.com/P5Lr9IeqN0

— Jonboy (@b0vin3) December 19, 2017

Don’t die this year?

— Wendy Chiles (@FAccordions) December 19, 2017

Don’t die this year?

— Wendy Chiles (@FAccordions) December 19, 2017

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.