Izvor: Njuz.net, 15.Jun.2023, 17:12

Čovek u kafiću naručio produženi s mlekom i televizor sa Ananasa

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 15. jun 2023, (Njuz) – Jedan gost kafića “Dobar dan” u Beogradu imao je nesvakidašnju narudžbinu koja je privukla pažnju javnosti. On je naručio produženi espreso s mlekom i televizor sa Ananasa, na šta mu je konobar na zaprepašćenje gostiju zaista doneo produženi espreso s mlekom i 4K televizor od 32 inča.
Zaprepašćenje prisutnih je bilo još veće jer je gost, po zanimanju inače mali preduzetnik, platio samo espreso i konobaru dao bakšiš, dok za televizor >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << nije platio ništa.
– Kada sam ovo video, rešio sam da pokušam i ja, pa sam naručio ceđenu pomorandžu i laptop sa Ananasa, ali mi je konobar doneo samo ceđenu pomorandžu. Ispostavilo da laptop prvo moraš da naručiš sa sajta Ananas, pa ga oni onda dostave u kafić koji želiš i onda ti ga u kafiću posluže uz piće. Sviđa mi se ovaj novi trend i definitivno ću to da uradim prilikom naredne posete. Naručivanje samo pića u kafiću je tako dvehiljadedeseta – kaže Z. M, jedan od gostiju koji je prisustvovao neobičnom događaju u “Dobrom danu”.
Sa druge strane, gošća S.D. navodi da je oduševljena idejom, ali da ima i neke dileme.
– Pre sledećeg izlaska bih naručila najnoviji parfem omiljenog brenda, ali pošto je dosta skup, ne znam da li i narudžbina u kafiću mora da bude primerena tome, jer mi je glupo da naručim samo espreso, trebalo bi da uzmem bar dnevni meni, zar ne? – pita se ova devojka.
Prema njenim rečima, klasični kafići u koje ne stižu Ananas pošiljke su joj sada mnogo manje zanimljivi.
– Nema te pomalo voajerske neizvesnosti da vidim šta će kome od gostiju da stigne i uzbuđenja dok sa društvom pogađam šta bi moglo da bude u kutiji. To je zabavno je kao pab kviz, možda čak i više. Odlasci u kafić su dobili novi smisao! – ushićeno je zaključila S.D.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.